Oldal megosztása: Add a Facebook-hozAdd az iWiW-hez

Vendégkönyv
  Ancsur (annamaria00@citromail.hu)

"Sziasztok!Nagyon szép változások vannak a nyaralóban!Tényleg nagyon családbarát!Az udvar is nagyon szép!Szeretnénk ujra elmenni egy hosszú hétvégére a nyáron!Ajánlani fogom másoknak is! Ancsur."
 
  Fesy (fesy2@freemail.hu)

"Sziasztok! Minden korosztálynak ajánlom! Igényesen felszerelt nyaraló, gyönyörű kert, kedves szomszédok! A város nevetségesen olcsó, a lányok gyönyörűek! Idén is megyünk! ;)"
 
  Áki (munyez83@freemail.hu)

"Üdv! Csodálatos helyen fekvő nyaraló, szerencsémre tölthettünk pár nyarat már itt! :) A kert gyönyörű, teljesen felszerelt, stéggel-csónakkal, hintaággyal, és kerti grillezővel, ajánlatos kipróbálni! A ház nagyon jól felszerelt,"
 
  Berta Eszter (bertaeszti@gmail.com)

"Sziasztok! Mi a családdal Augusztusba megyünk. És fogadok,hogy nagyon jó lesz. Megnéztem a képeket és nagyon tetszett nekem. Remélem,hogy jó lesz. Már nagyon várom!!!"
 
  Eszti (bertaeszti@gmail.com)

""Sziasztok!A ház és az udvar nagyon jól felszerelt.Az udvarban van stég,csónak kerti grillező hinta,2dbhintaágy.Sok látnivaló is van.Nagyon jó volt remélem legközelebb is elmegyünk. Eszter "
 
  Orvos Mónika (orvosmonika@gmail.com)

"Üdvözlök mindenkit! A családommal voltam a nyaralóban, csodaszép, igényes, maximálisan felszerelt a ház. Rendezett az udvar. Fogtunk halat, lett fini halászlé! Köszönjük az élményt! Mindenkinek nyugodt szívvel fogom ajánlani! Mónikáék Békéscsabáról"
 
Készítette: Digitexx Multimédia